ma
27
feb
27 februari t/m 3 maart
vr
24
mrt
11.15-12.00 uur in de aula - groep 1/2B en 7A
wo
5
apr
20.00-22.00 de MR vergadert
wo
5
apr
In de sporthal aan de Groenblauwlaan.
vr
7
apr
11.15-12.00 uur in de aula - groep 3B en 5A
wo
12
apr
In de sporthal aan de Groenblauwlaan.
vr
14
apr
14 t/m 17 april

IKC Het Palet

Integraal Kind Centrum (IKC) Het Palet is een voorziening voor kinderen, waar vroeg- en voorschoolse educatie, peuterbegeleiding/peuterspeelwerk, kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang samengaan en elkaar versterken in een multifunctioneel gebouw.

Een organisatie waarin (vak)leerkrachten en pedagogisch medewerkers samenwerken binnen één pedagogische en educatieve doorgaande leerlijn voor kinderen. Dat doen we door het samenvoegen van twee professionele organisaties, te weten Katholieke basisschool Het Palet en Kern Kinderopvang. In ons gebouw is de locatie 'Kiwinest' met een peuterspeelzaal en BSO gevestigd. 

Kern Kinderopvang

Wanneer u als ouder opvang zoekt, voor tussen de middag of na schooltijd, dan kunt u terecht bij Kern Kinderopvang, locatie Het Kiwinest. Ook hebben wij speeltaalhuizen (voorheen VVE peuterspeelzalen) en een kinderdagverblijf. Met uitzondering van het kinderdagverblijf en de KIDSclub zijn alle opvangsoorten sinds augustus 2012 te vinden in het schoolgebouw van Het Palet.

Uitgebreide informatie leest u onder Kern Kinderopvang.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of zich direct inschrijven, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Kern Kinderopvang, telefoon 079-346 11 80. U ontvangt dan een uitgebreid informatiepakket met een overzicht van de verschillende mogelijkheden, de kosten en een inschrijfformulier.

U kunt natuurlijk ook eerst een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding in de BSO of speeltaalhuis. Meer informatie over de mogelijkheden binnen Kern Kinderopvang vindt u op de website: www.kern-zoetermeer.nl