NIEUWS

Sinterklaas bezoekt Het Palet

dinsdag 5 december 2017
Sinterklaas bezoekt Het Palet

Het bezoek van Sinterklaas en 10 Pieten was weer zeer geslaagd. De Pieten kwamen met sleetjes en schaatsen naar school omdat de 'Weerpiet" ijs en gladheid had voorspeld. In verband met de verwachte gladheid had de Sint de nacht op school doorgebracht. Het bleek allemaal niet nodig te zijn, want het was prima weer!

Op de speelplaats is de Sint verwelkomd en toegezongen. Daarna heeft hij op school een bezoek gebracht aan alle groepen. In de groepen 1 t/m 5 was de Sint een tijdje met zijn Pieten in de groep. In de groepen 6 t/m 8 hadden de kinderen voor elkaar een surpise gemaakt. Een compliment voor alle fraaie surprises !

Link naar het Fotoalbum Sinterklaas 2017

Link naar fotoalbum op internet - Sinterklaas 2017

Presentatie met enkele foto's.

Sinterklaas bezoekt Het Palet
Sinterklaas bezoekt Het Palet
Sinterklaas bezoekt Het Palet
Sinterklaas bezoekt Het Palet

Pietengym

donderdag 23 november 2017
Pietengym

Woensdag 22 en donderdag 223 november hebben de kinderen genoten van een les Pietengym. Op donderdag waren er zelfs echte pieten op bezoek. Bijgaand foto's van de Pietengym in de kleutergroepen.

Pietengym
Pietengym
Pietengym
Pietengym

Oud-leerling Erik Meijs overleden

vrijdag 17 november 2017

Ons bereikte het verschrikkelijke bericht dat op 16 november 2017 onze oud-leerling Erik Meijs is overleden na een zwaar auto-ongeluk in Duitsland. Erik was nog maar 26 jaar. Erik en zijn zus Anouk hebben op Het Palet gezeten en hun moeder heeft ruim tien jaar gewerkt op onze school. Erik was een succesvol badmintonspeler. In 2016 was hij kampioen van Nederland.

We wensen zijn ouders, zijn zus Anouk, zijn vriendin Birgit en familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit onvoorstelbare verlies. Woorden schieten tekort.

Het NOS nieuwsbericht

Informatieavond verbouwing

woensdag 25 oktober 2017

Woensdag 27 september is voor ouders en bewoners rond de school een informatieavond gegeven over de renovatie van onze school en over de tijdelijke huisvesting tijdens de verbouwing.

Op onderstaande foto ziet u een impressie van de locatie van de tijdelijke huisvesting. 

De tijdens deze avond gebruikte presentatie: Powerpoint Renovatie Het Palet

Een verslag van deze informatieavond treft u hier aan: Verslag informatieavond 27-9-2017