NIEUWS

Peiling kennismakingscursussen sport

maandag 21 augustus 2017

Vele jaren heeft de gemeente Zoetermeer in het kader van sportstimulering kennismakingscursussen  georganiseerd. De afgelopen jaren is het aantal aanmeldingen sterk gedaald en de gemeente staat nu op het punt om de stekker uit deze vorm van sportstimulering te trekken. Dit zou erg jammer zijn. Er wordt momenteel door een student onderzoek gedaan op welke wijze de communicatie hieromtrent verbeterd kan worden om zo de kennismakingscursussen te kunnen behouden. Via onderstaande link kunt u de peiling invullen. Het invullen kost ongeveer 3 minuten.

Link naar enquête

Bij voorbaat dank voor het invullen.

Hoera, het schooljaar gaat weer van start!

zondag 20 augustus 2017

Op maandag 21 augustus gaan de deuren van Het Palet open. We beginnen dan aan het nieuwe schooljaar 2017-2018.
Heel veel succes en plezier allemaal. We maken er samen weer een heel goed jaar van. In het bijzonder wensen we alle nieuwe kinderen en leerkrachten een hartelijk welkom op Het Palet!  

Het Palet staat aan de vooravond van een grote verandering!

zondag 2 juli 2017

Komend schooljaar zal namelijk de binnenkant van het schoolgebouw een grote renovatie ondergaan. Deze renovatie geeft ons de kans de school in te richten naar de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van onderwijs. Een superkans!

Dinsdagavond 7 februari 2017 hebben 75 ouders de informatieavond bezocht i.v.m. de renovatie. Tijdens deze avond waren medewerkers van Kern Kinderopvang aanwezig en het volledige team van Het Palet. De directie van de school heeft een presentatie verzorgd waarin de ouders zijn geïnformeerd over de vorming van Kindcentrum Het Palet (0 tot 13 jaar), de nieuw ontwikkelde visie met het oog op de renovatie, de verbouwing en het tijdpad.  Binnen ons kindcentrum zal het ontdekken van de wereld en van jezelf (met al je talenten) centraal staan.

Om u een indruk te geven van hetgeen op deze avond is verteld, treft u onderstaand de presentatie aan, welke tijdens deze geslaagde avond is gebruikt. De presentatie bevat enkele filmpjes ter verduidelijking.

Presentatie - op weg naar Kindcentrum Het Palet - Samen de wereld ontdekken.

Als alles volgens de planning verloopt, zal de verbouwing van start gaan in januari 2018 en is deze voltooid in augustus 2018. Wij kunnen dan in schooljaar 2018-2019 de deuren openen als Kindcentrum Het Palet.

Groep 6 bezoekt het Science Center

vrijdag 16 juni 2017
Groep 6 bezoekt het Science Center

Vrijdag 16 juni hebben de groepen 6 een bezoek gebracht aan het Science Center in Delft. De kinderen vonden het reuze interessant en genoten ervan dat zo ook zelf actief aan de slag konden met de boeiende wereld van wetenschap & techniek.

Klik hier voor een fotopresentatie.

Groep 6 bezoekt het Science Center
Groep 6 bezoekt het Science Center
Groep 6 bezoekt het Science Center
Groep 6 bezoekt het Science Center