Schoolmelk

Informatie over een schoolmelk abonnement?

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals bijvoorbeeld eiwit en Calcium.

Uw voordelen

  • Geen lekkende bekers meer
  • Elke schooldag pakjes zuivel beschikbaar
  • Gemaksvoordelen, geen omkijken naar dagelijks meegeven van drinken
  • Dagverse zuivelproducten
  • Gekoeld gepresenteerd en gedronken

 

Het assortiment

De school heeft gekozen om alleen halfvolle melk in het zuivelassortiment op te nemen. Dit product is voorzien van het ‘Gezondere keuze’ logo en bevat Weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die gegarandeerd van het voorjaar tot het najaar ten minste 120 dagen 6 uur per dag in de Nederlandse wei staan.

Hoe werkt Campina Schoolmelk

U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampina. Bij het verstrekken van Campina Schoolmelk stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

Wat zijn de kosten

De EU verleent subsidie op de zuivelproducten. Deze prijs is berekend in de prijs per pakje. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2014/2015 daarom slechts € 0,38. Aan u wordt de prijs per pakje berekend. Het aantal pakjes hangt af van het aantal consumptiedagen en consumptiemomenten op de school.

U kunt uw kind aanmelden op www.campinaschoolmelk.nl