Nieuwe overblijf- coördinator

Prijsuitreiking schaaktoernooi
21 maart 2018
Techniek presentaties groep 8
27 maart 2018

Onze nieuwe overblijfcoördinator stelt zich voor:

Mijn naam is Kees Raateland. Al bijna 20 jaar werkzaam bij Kern Kinderopvang (voorheen SZK). Altijd in de buitenschoolse opvang gewerkt met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Ik ben zelf vader van 2 dochters (7 en bijna 4 jaar oud) en de meeste vrije tijd besteed ik dan ook aan mijn gezin. Mijn andere passie is Feyenoord, daar ga ik al trouw ruim 20 jaar elke thuiswedstrijd naar toe.

Als inval nam ik soms de tafel van al over van Jessica, en nu Jessica is gestopt heb ik het helemaal overgenomen. Ik ben elke maandag, dinsdag en donderdag vanaf 11 uur aanwezig op het kantoor. Uiterlijk 13:30 uur ben ik weg richting de kidsclub voor de na-schoolse opvang.

Ik ben te bereiken op: Het.Palet@stichtingdetafelvan.nl

Commentaar is gesloten

X