Juf Renate 25 jaar Palet!

Privacybeleid
25 mei 2018
Palet krijgt schoolbieb!
8 juni 2018

Zaterdag 9 juni werkt juf Renate 25 jaar op Het Palet.

Juf Renate heeft ervoor gekozen dit feest op donderdag 7 juni met alle kleuters te vieren met een goochelshow verzorgd door Verba producties. Het team werd door juf Renate verrast met feestelijke gebakjes.

Aan het begin van de voorstelling is juf Renate in de bloemen gezet door de directie van de school en door het bestuur. Namens het bestuur van Unicoz overhandigde Ingrid Braat (bestuurssecretaris) aan juf Renate de Unicoz-speld in de vorm van een kettinkje met hanger.

Vervolgens genoten de kinderen van een gezellige goochelshow.

Aan alle kleuters, ouders en collega’s,

Helaas zit deze feestdag er alweer op. Het was een fantastische dag vol met verrassingen!
Ik ben enorm verrast met bloemen, planten, kaarten, kunstwerken van alle 4 de kleutergroepen, cadeautjes enĀ  een lied gezongen door de kleuters over mijzelf!! Peet Vermeulen van Verbaproducties heeft een spannende goochelshow gedaan en vanmiddag hebben we lekker gespeeld met water.
Ik wil iedereen heeeeel hartelijk bedanken. Het was een feest om nooit te vergeten.

Hartelijke groeten van Renate Velthuis

Commentaar is gesloten

X