We gaan weer naar school!

Groep 1/2B wint prijs!
16 juli 2018
Schouders onder de Wijngaard
10 september 2018

We hopen dat alle Palet-kinderen genieten van de laatste dagen zomervakantie. Als team zijn we vanaf maandag jl. weer enthousiast begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Maandagmorgen 27 augustus staan de leerkrachten om 8.20 uur klaar om de kinderen te verwelkomen.

Het gymrooster staat op onze website onder het kopje ‘Schooltijden’. De groepen 5A, 6, 7 en 8 hebben maandag 27 augustus gym.

Wijzigingen in de formatie en huisvesting

Voor enkele groepen zijn er wijzigingen in de leerkrachten en in de huisvesting. De betreffende ouders/verzorgers hebben daarover reeds een mail ontvangen. Onderstaand treft u een gewijzigd overzicht aan van de groepen met hun leerkrachten en de huisvesting van de groepen.

Formatie en huisvesting (plattegrond)

Commentaar is gesloten

X