Schouders onder de Wijngaard

We gaan weer naar school!
22 augustus 2018
Opening Kunst & Cultuur-weken
10 september 2018

Beste ouders,

Zoals u wellicht ten gehoren is gekomen bestonden er plannen om onze katholieke kerk De Wijngaard te sluiten. Graag willen wij deze ontmoetingsplaats open zien te houden en mogelijk levendiger laten voortbestaan. Daar hebben we ook uw mening bij nodig. Dinsdag 11 september is er een avond in deze kerk, geleid door een werkgroep “Schouders onder de Wijngaard”, waarvoor ik uw aandacht vraag.

Het zou fijn zijn als ook onze kinderen en u zich in de kerk welkom voelen en daarom willen wij open staan voor uw mening betreffende de vieringen, het gebouw, kortom de invulling van alle aspecten van het kerk zijn. Heeft u tijd en vindt u het geloof zinvol genoeg om door te geven, dan hopen wij u dinsdagavond te zien.

De avond zal om 19.30 uur beginnen en tot 21.00 uur duren.

Met vriendelijke groeten, namens de werkgroep,

Willie van Breukelen

Klik hier en open de uitnodiging

Commentaar is gesloten

X