Gratis Schoolfruit

Betalingsverzoek ouderbijdrage
9 november 2018
Afsluiting Kunst & Cultuur
14 november 2018

De verstrekking van gratis schoolfruit start op woensdag 14 november. Vanaf die dag ontvangen de kinderen op woensdag, donderdag en vrijdag gratis schoolfruit. Het fruit wordt uitgereikt tijdens de ochtendpauze.

Dit wijkt af van de eerder verstrekte informatie, waarbij wij uitgingen van de verstrekking van schoolfruit op dinsdag, woensdag en donderdag. Dit i.v.m. de levering van het fruit op dinsdagmiddag.

De verstrekking van gratis schoolfruit zal eindigen in april 2019. Deze groente- en fruitverstrekking wordt gefinancierd door de Europese Unie. Voor de ouder(s)/verzorger(s) zijn géén kosten verbonden aan deze groente- en fruitverstrekkingen.

Onze drie vaste groente- en fruitdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen hoeft u dus geen pauzehapje mee te geven.

Wij zien in het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Het vergroot de kennis van de kinderen over gezond eten en laat ze kennismaken met groenten en fruit die ze nog niet kennen. Het gezamenlijk in de klas eten van groenten en fruit is een effectieve en voor de kinderen vooral een gezellige én leuke manier om ze daarbij te helpen.

Commentaar is gesloten

X