Mad Science Show

Wetenschap & Techniek van start
10 januari 2019
Opbrengst Kinderpostzegels naar Happy Days
16 januari 2019

Maandag 14 januari heeft een van de Mad Science professoren een spectaculaire Science show op Het Palet gegeven aan de kinderen van unit 2 t/m 5. De kinderen hebben genoten van een humoristisch en spectaculaire show vol wetenschappelijke experimenten. 

De kinderen ontvangen deze week een folder met informatie om zich tegen betaling op te geven voor een vervolg op deze show. Indien u uw kind(eren) hiervoor aanmeldt, worden zij vanaf 8 februari zes weken lang iedere vrijdag meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties!  Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de wetenschap en techniek die daarachter zit uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte wetenschapper!

Vlieg samen met de professor door de basisregels van aerodynamica en leer over superstructuren, elektriciteit en het werk van detectives. Er komt van alles aan bod! Na afloop van de show worden de inschrijfformulieren aan de kinderen meegegeven.

LET OP! De inschrijftermijn is van korte duur! Inschrijven kan t/m 27 januari en vol=vol.

Nu al nieuwsgierig? Bekijk hier de lessen van groep 1 t/m 3  

Bekijk hier de lessen van groep 4 t/m 8 of klik direct op het inschrijfformulier.

Onderstaand enkele foto’s van de Mad Science Show. Zie ook ons Facebook.

 

 

Commentaar is gesloten

X