Forse invallersproblemen

Prijsuitreiking schoolschaaktoernooi
1 maart 2019
Oudertevredenheidspeiling
20 maart 2019

Vandaag hebben we weer te kampen met forse invallersproblemen. Juf Tanya (groep 3B) is ziek en door nare omstandigheden zijn ook juf Marga (groep 7A) en meester Aad-Jan (groep 8B) afwezig. Van meester Aad-Jan hoorden we dat pas vanmorgen vroeg. Vandaag zullen Mariƫtte Ellens en Hans Koevoets de begrafenis bijwonen van de moeder van Rita Bos (IB-er), die afgelopen week is overleden.

Met de flexibele inzet van ons team gaan we het vandaag weer oplossen. Gelukkig was juf Lilian bereid om vandaag in te vallen in groep 3B, de groepen 7A en 8B worden zoveel mogelijk opgevangen binnen unit 5. Vanaf 10.30 uur zal groep 8B worden verdeeld over andere groepen.

De groepen 7 worden vandaag gedraaid door juf Femke (groep 7B) , de stagiaire van groep 7A en juf Cherique (onze onderwijsassistent). Vanmorgen startte juf Femke met een instructie aan beide groepen 7 (54 leerlingen). Zie bijgaande foto’s.

Hopelijk geeft u dit een beetje inzicht in de grote invallersproblemen waar wij op school regelmatig mee te kampen hebben.

Commentaar is gesloten

X