Inzameling voedselbank

Oudertevredenheidspeiling
15 april 2019
Leerzame ontruimingsoefing
15 april 2019

Herinnering: Tot a.s. woensdag 17 april zamelen wij voedsel in voor de Voedselbank.

Elk schooljaar  houden we tijdens de voorbereiding op het Kerst- of Paasfeest een actie voor het goede doel. Ook dit jaar hebben we gekozen voor de Voedselbank. De inzameling  loopt van 1 t/m 17 april. In alle klassen zamelen we houdbaar voedsel in, zodat de Voedselbank een pakket kan samenstellen voor alle klanten. Het gaat hier om houdbare producten  zoals pasta en rijst, thee, broodbeleg en koekjes. En speciaal voor de feestdagen zullen ze heel blij zijn met vruchten in blik, spuitbus slagroom, noten, chocolademelk, cake, popcorn en paas-chocolade. We hopen dat zo veel mogelijk kinderen iets meenemen! Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Werkgroep goede doelen actie

Commentaar is gesloten

X