Schoolfotograaf gezinsfoto’s

The Daily Mile
9 mei 2019
Te weinig ouderhulp bij de sportdagen
10 mei 2019
Aanstaande zaterdag hebben veel ouders zich ingeschreven voor de populaire broertjes/zusjes foto. We hebben een strakke planning waarbij 1 foto in 2 minuten tijd wordt gemaakt, u dient dus op tijd aanwezig te zijn. De foto’s worden gemaakt voor een green-screen. Voordeel hiervan is dat u zelf de achtergrond van de foto kiest. Nadeel is dat u geen groene kleding kan dragen. Het is belangrijk dat er dus helemaal geen groen in uw kleding te zien is, geen groene blaadje, streepje, bolletje. Geen groene kettinghanger, armband of oorbellen, helemaal geen groen! Houdt daar dus rekening mee, op deze manier kunnen wij onze planning handhaven en iedereen op tijd op de foto krijgen.
Heeft u nog vragen of kan u onverhoopt niet (gaan we niet van uit) zijn wij bereikbaar via 06-15064587, Monica Zomer.
Groet, Petra en Monica vanuit de Ouderraad

Commentaar is gesloten

X