Avondvierdaagse

Vervangingsproblemen – compliment voor ons team
14 mei 2019
Tropisch weer
1 juni 2019

In tegenstelling tot eerder vermeld worden de medailles van de avond 4 daagse uitgereikt op de Markt en niet op de pauze post! Dit op dringend verzoek van de organisatie van de avond 4 daagse. Donderdagavond na afloop van de wandeltocht is Het Palet dus op de Markt aanwezig met de medailles van alle kinderen die ingeschreven staan via school.

Maandag 20 mei a.s. om 18.00 uur is de Avondvierdaagse van start gegaan met een groep van 123 kinderen vanaf de Markt in het Stadshart voor de 5 of 10 km. Alle kinderen die meelopen hebben een shirt van school en een key-koord met daaraan een deelnemerskaart ontvangen. Het shirt en key-koord zijn in bruikleen en worden na afloop van de Avondvierdaagse weer  ingeleverd. We lopen 4 dagen lang en hopen op mooi weer maar ook met regen gaat het gewoon door. Wij volgen te alle tijde de keuze van de organisatie van de Avondvierdaagse. Het is een weer feest om 4 dagen te mogen lopen!
Een wandelgroet van Annie Rövekamp en Monica Zomer

Commentaar is gesloten

X