Nieuw logo Kindcentrum het Palet

Geslaagde lustrumweek
7 juni 2019
Vijfde ziekte – attentie voor zwangere moeders
18 juni 2019

De opening van de lustrumweek was tevens de officiƫle start van Kindcentrum het Palet en van de onthulling van ons nieuwe logo.
Het nieuwe logo van Kindcentrum Het Palet bestaat uit twee paletten, die over elkaar zijn geschoven. De kleuren groen en geel zijn de kenmerkende kleuren uit het oude logo, de kleur blauw van Kern Kinderopvang is daaraan toegevoegd. Deze kleuren geven de samenwerking binnen het Kindcentrum van de Katholieke basisschool Het Palet en Kern Kinderopvang weer.Doordat de paletten over elkaar schuiven wordt symbolisch een donker groene ‘boom’ zichtbaar. Deze boom symboliseert de ontwikkeling en de groei van ieder kind op Kindcentrum Het Palet. Door het ontdekken en ontwikkelen van talenten en kwaliteiten, geven wij de kinderen een goede basis voor hun toekomst in onze wereld.

‘Samen de wereld ontdekken’

Commentaar is gesloten

X