Kinderboekenweek

Spellingdoelen thema 2
13 oktober 2019
Kennismaking Tweede Wereldoorlog
16 oktober 2019

In de kinderboekenweek hebben we extra veel voorgelezen in de klas. De papa’s van Leah en Jeshua, de mama’s van Samuël en Lars en de oma van Vienne zijn in de ochtend op bezoek geweest. Wat super dat jullie een leuk boek voorgelezen hebben! Nogmaals bedankt hiervoor!

Tijdens de inloop met ouders, begin van de maand, is ook voorgelezen in kleine groepjes.

In dit thema hebben we een lied geleerd ‘op reis’ van de methode 1/2/3 zing, met de vervoersmiddelen hebben we een coöperatieve werkvorm gedaan, allerlei rekenactiviteiten en we hebben de letter ‘v’ van vervoer aangeboden. Kom gerust een kijken in de klas bij onze lettermuur… In de themahoek wordt heerlijk gespeeld met de autobaan.

 

 

Commentaar is gesloten

X