Overblijf

Overblijf – De TafelVan

Informatie over het overblijven

Het overblijven vindt plaats in het hoofdgebouw aan het Marsgeel en op het schoolterrein en wordt georganiseerd in samenwerking met De TafelVan.  Het overblijven is voor alle groepen op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 uur tot 13.15 uur.

U kunt uw kind heel eenvoudig aanmelden voor het overblijven. Op de website www.stichtingdetafelvan.nl kunt u uzelf en uw kinderen kosteloos registreren via het portaal van DeTafelVan. Deze registratie is eenmalig. Vervolgens kunt u per dag vóór 9.00 uur aangeven of uw kind overblijft. U kunt hiervoor digitaal strippen kopen via de website met een minimum van 10 strippen en een maximum van 100 strippen. De betaling vindt plaats via iDEAL. Uiteraard op een veilige manier.

Wat kost een strip?

10 strippen        = € 2,50 per strip
20 strippen        = € 2,45 per strip
30 strippen        = € 2,40 per strip
40 strippen        = € 2,35 per strip
100 strippen      = € 2,30 per strip

Per aangeklikte overblijfdag gaat er 1 strip van uw tegoed af.

NB. Met ingang van het nieuwe schooljaar stopt de overblijf via DeTafelVan omdat de school overgaat op een continurooster. Zorgt u ervoor dat uw strippen op zijn voor het einde van het schooljaar? En dat u niet teveel strippen inkoopt voor de komende periode. De overblijfstrippen zijn na de zomervakantie niet meer geldig.

Let op: Restitutie van overgebleven strippen is niet mogelijk!

De ouders/verzorgers geven de kinderen brood, drinken en eventueel fruit mee.

Uw kind aan- en afmelden

Als u ervoor kiest om per dag te bepalen of uw kind overblijft, moet uw kind vóór 9.00 uur die dag aangemeld zijn. Als uw kind niet tijdig is aangemeld, kan het die dag niet overblijven. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de ouder. Komt uw kind onverwacht (bijv. i.v.m. ziekte) niet naar de overblijf? Vóór 9.00 uur ’s morgens kunt u dit aanpassen in het portaal van DeTafelVan. De strip wordt dan weer aan uw saldo toegevoegd.

De Kanjerregels en de gedragsregels van Het Palet gelden uiteraard ook tijdens de overblijf. Bij het niet naleven van deze regels of bij ernstig misdragen, kunnen wij kinderen de toegang tot de overblijf (tijdelijk) ontzeggen. Dit gebeurt altijd in overleg met de school.

De coördinator van het overblijven is Kees Raateland

Mail: Het.Palet@stichtingdetafelvan.nl

Meer informatie (o.a. veelgestelde vragen) kunt u lezen door op de volgende link te klikken: Veel gestelde vragen