Schoolmelk

Schoolmelk

Informatie over een schoolmelk abonnement?

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals bijvoorbeeld eiwit en Calcium.

Uw voordelen

  • Geen lekkende bekers meer
  • Elke schooldag pakjes zuivel beschikbaar
  • Gemaksvoordelen, geen omkijken naar dagelijks meegeven van drinken
  • Dagverse zuivelproducten
  • Gekoeld gepresenteerd en gedronken

Het assortiment

De school heeft gekozen om alleen halfvolle melk in het zuivelassortiment op te nemen. Dit product is voorzien van het ‘Gezondere keuze’ logo en bevat Weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die gegarandeerd van het voorjaar tot het najaar ten minste 120 dagen 6 uur per dag in de Nederlandse wei staan.

Hoe werkt Campina Schoolmelk

U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) en u sluit het abonnement rechtsreeks af met Campina. Bij het verstrekken van Campina Schoolmelk stelt Campina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

Elke ochtend en/of tussen de middag kunnen de leerlingen een kwart liter schoolmelk (halfvol) drinken, die via de school rondgedeeld wordt. Bij de administratie is een aanmeldingsformulier verkrijgbaar.

U kunt ook rechtstreeks aanmelden via het internet: www.schoolmelk.nl/aanmelden/

Na inschrijving ontvangt de school bericht per welke datum de leerling schoolmelk gaat drinken. Wilt u wijzigingen in het abonnement, b.v. bij verhuizen, schriftelijk meedelen aan Campina. Bij wijzigingen dient u de leerlingcode (zie acceptgirokaart) te vermelden.

Indien u wilt opzeggen, dan werkt dit als volgt: Het eerste schooljaar zijn er geen opzegmogelijkheden. Daarna gaat dit als volgt:

  • Indien u belt of een kaartje stuurt, dan is de opzegtermijn 1 maand.
  • Indien u opzegt via de website kunt u op drie momenten per jaar het abonnement opzeggen.
  • Te weten: Opzeggen voor 1 november: de schoolmelk stopt dan op 1 december
  • Opzeggen voor 1 maart: de schoolmelk stopt dan op 1 april.
  • Opzeggen voor 1 juli: de schoolmelk stopt dan aan het eind van het schooljaar.

Adres: Campina Schoolmelk, Antwoordnummer 2120, 3440 VB Woerden, telefoon 0900-2356355. Op de website www.schoolmelk.nl is informatie voor school en ouders te vinden.
U kunt uw kind aanmelden op www.schoolmelk.nl/aanmelden/ 

X